Μία ξεχωριστή είσοδος!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και το μάθημα WordPress είναι εδώ μέσα απο την ενότητα του Web Design την οποία και αναλύουμε κάθε Σάββατο εδώ στο teachme.gr! Σήμερα θα ασχοληθούμε για μία ακόμη φορά με το κορυφαίο CMS που υπάρχει σήμερα, για να δούμε ένα θέμα το οποίο σας έχει απασχολήσει πολύ.. Το θέμα της εισόδου σε ένα site και γενικότερα της αλλαγής της μορφής της σελίδας Login στο WordPress.

Μάθημα WordPress

Η αλλαγή της Login σελίδας, δηλαδή της σελίδας εισόδου σε ένα wordpress site, σίγουρα απασχολεί πολλούς δημιουργούς οι οποίοι αναλαμβάνουν να φτιάξουν κάποιο site και θέλουν να δώσουν μία άλλη μορφή στην σελίδα σύνδεσης για τον πελάτη τους. Φυσικά και εφόσον είστε γνώστης κώδικα η διαδικασία αλλαγής της σελίδας εισόδου είναι κάτι που μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα. Αλλά η χρήση του WordPress μας έχει καλομάθει και μας έχει κάνει να μην ασχολούμαστε με τον κώδικα (εκτός τον κώδικα CSS).

Έτσι σήμερα θα σας δείξω πως θα δώσετε μία άλλη μορφή στην σελίδα εισόδου και έτσι να αλλάξετε εντελώς την μορφή του Site που δημιουργείτε! Ένα πολύ εύκολο μάθημα WordPress (που έχει και λίγο μάθημα Photoshop) το οποίο θα σας δείξει πως θα ξεγελάσετε το σύστημα και πως μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα καταφέρετε να έχετε μία ιδιαίτερη login σελίδα!

Η αρχική σελίδα εισόδου του WordPress

Καλό μάθημα :Ρ

Κάντε κλικ για να μεταφερθείτε στην σελίδα του plugin που χρησιμοποιώ στο μάθημα