2ος Διαγωνισμός

Καλησπέρα σας παιδιά και καλό μήνα, τις τελευταίες ημέρες έχω δημοσιεύσει τον Δεύτερο διαγωνισμό στο teachme.gr, ωστόσο λαμβάνω emails απο παιδιά που δυσκολεύονται να "δέσουν" τις φωτογραφίες μεταξύ τους, και επειδή φυσικά εδώ στο teachme.gr και προσωπικά μου αρέσει να ακούω και τα καλά αλλά και τα δύσκολα, αποφάσισα έπειτα και απο τα τελευταία 2 μαθήματα με την λάμπα να αλλάξω τις φωτογραφίες του διαγωνισμού και να εισάγω μια και μόνο φωτογραφία την οποία θα "ντύσετε" κατάλληλα εσείς.
Λοιπόν θα σας δώσω μια λάμπα και εσείς θα δημιουργήσετε με θέμα αυτή τη λάμπα οτιδήποτε σας έρθει στο μυαλό. Γενικά η λάμπα είναι πολύ "δυνατό" χαρτί και δίνει πολλές ιδέες για δημιουργία, φυσικά όπως γνωρίζετε και η ιδέα συμβολίζεται απο μια αναμμένη λάμπα, οπότε σας την δίνω σβυστή και εσείς πρέπει να την κάνετε να μας εκτυφλώσει δημιουργικά, χωρίς φυσικά να χρειαστεί να βάλετε λάμψη, όπως στο τελευταίο μάθημα με τον ηλεκτρισμό :).

2ος Διαγωνισμός

Απο σήμερα λοιπόν 1η Ιουλίου ξεκινάει ο δεύτερος Διαγωνισμός στο Adobe Photoshop και η ημερομηνία λήξης των υποψηφιοτήτων είναι το Σάββατο 10 Ιουλίου στις 12:00 το βράδυ.

Το έπαθλο για την πρώτη θέση είναι το φανταστικό Plug In και καλύτερο στο είδος του, για την αφαίρεση ψηφιακού θορύβου, το Picturecode Noise Ninja.

Οι όροι υποβολής των υποψηφιοτήτων είναι οι εξής:

  1. Πρέπει η κάθε υποψηφιότητα να είναι δημιουργία του κάθε υποψήφιου και να μπορεί να το αποδείξει σε περίπτωση που κερδίσει δίνοντας το PSD αρχείο και φυσικά δείχνοντας την τεχνική του με ένα δικό του video μάθημα εδώ στο teachme.gr
  2. Ο κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να στείλει μια υποψηφιότητα
  3. Η ανάλυση της υποψήφιας δημιουργίας πρέπει να είναι 1024x768 pixels.
  4. Το όνομα του αρχείου πρέπει να είναι το όνομα του δημιουργού. Δηλαδή αν έστελνα εγώ θα ήταν τέτοιου στυλ, vangelisvlasopoulos.jpg

Οποιαδήποτε υποψηφιότητα κρίνεται πως δεν ανταποκρίνεται στους παραπάνω όρους αυτομάτως θα διαγράφεται, επίσης αν ο νικητής δεν έχει στην κατοχή του το PSD αρχείο και φυσικά δεν μπορεί να παρουσιάσει την τεχνική της δημιουργίας του τότε θα χάνει αυτομάτως την θέση του και το έπαθλο θα το παίρνει ο δεύτερος κατα σειρά ψηφοφορίας νικητής.

Επίσης για το θέμα των πολλαπλών κλικ απο συγκεκριμένους χρήστες, κάτι που πολλοί πίστευαν πως συμβαίνει, με ανάγκασε να πάρω την απόφαση πως για να ψηφίσει κάθε ψηφοφόρος θα πρέπει να εγγράφεται και μέλος στο teachme.gr. Έτσι μέχρι το τέλος της υποβολής των υποψηφιοτήτων, το Σάββατο 10 Ιουλίου στις 12.00 το βράδυ θα έχω κάνει αρκετές αλλαγές στο teachme.gr έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να γίνει μέλος στην κεντρική σελίδα του site και έτσι να μπορέσει να ψηφίσει.

Επίσης αν τυχόν ανακαλυφθεί ύποπτη προσπάθεια για υπερψήφιση μια δημιουργίας, τότε η δημιουργία θα διαγράφεται αυτόματα.
Θα τα πούμε για τους όρους πιο αναλυτικά όταν και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία.

Καλή επιτυχία :Ρ

Κατεβάστε απο εδώ την φωτογραφία

Τις υποψηφιότητες μπορείτε να τις στέλνετε στο elislasop@gmail.com

ΥΓ: θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στα παιδιά που ήδη είχαν στείλει την δημιουργία τους.