Δώστε "χαρακτήρα" στους τίτλους σας

Εφέ Τριχωτού Κειμένου στο Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και έχουμε το Premium Free μάθημα photoshop της εβδομάδας! Σήμερα θα σας δείξω μία πανεύκολη αλλά συγχρόνως πανίσχυρη τεχνική στο Adobe Photoshop, μέσα απο την οποία θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το εφέ του τριχωτού κειμένου μέσα απο το Adobe Photoshop και έτσι πολύ απλά να δώσετε έναν ξεχωριστό και ρεαλιστικό χαρακτήρα στους τίτλους σας!

Πανέμορφο Μάθημα Photoshop

Το σημερινό μάθημα photoshop αποτελεί ακόμη μία απόδειξη για το πόσο δυνατά και απίστευτα απλά μπορεί το κορυφαίο πρόγραμμα της Adobe, να απογειώσει τις δημιουργίες μας. Παρακολουθήστε το μάθημα photoshop αλλά και εκατοντάδες ακόμη μαθήματα photoshop στο teachme.gr και εκπαιδευτείτε απόλυτα στον Τομέα που αγαπάτε!

Τελικά αποτελέσματα

μάθημα photoshop

Το σημερινό photoshop εφέ με κόκκινο τρίχωμα

μάθημα photoshop

Το σημερινό photoshop εφέ με γκρί τρίχωμα

Μείνετε συντονισμένοι

Γίνετε σήμερα Premium στο teachme.gr και εκτός απο μάθημα photoshop, ξεκινήστε μία νέα καριέρα στον τομέα που αγαπάτε! Μέσα απο μία Premium συνδρομή, κάντε πραγματικότητα όλα αυτά που ονειρεύεστε και δεν γνωρίζατε πως να τα πραγματοποιήσετε!

Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο με Εφέ Κειμένου το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]