Το Μαγικό Adobe Photoshop

Στο σημερινό μάθημα Photoshop θα δούμε ένα πανέμορφο Photo Manipulation. Μέσα από το οποίο θα καταφέρουμε να αναδημιουργήσουμε το The Number 23 στο Photoshop. (The Number 23), μίας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζιμ Κάρεϊ.

Οι μαγικές ικανότητες του Adobe Photoshop θα μας επιτρέψουν για ακόμη μία φορά να δημιουργήσουμε από το μηδέν, κάτι φανταστικό το οποίο θα γίνει με απλές και γνωστές κινήσεις!

Το Εφέ του Αριθμού 23 στο Photoshop

Η δημιουργία του εφέ από την ταινία "The Number 23" θα μας επιτρέψουμε να μάθουμε πολλά και σημαντικά πράγματα γύρω από το Adobe Photoshop! Πράγματα τα οποία θα μας επιτρέψουν να ανακαλύψουμε τις πολύ σημαντικές βασικές αλλά και προχωρημένες δυνατότητες του προγράμματος.

The Number 23 στο Photoshop

Το Εφέ του Αριθμού 23 στο PhotoshopΠ

Μέσα από την γνώση των τεχνικών θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε την πολύτιμη δημιουργική σκέψη. Η οποία θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε οτιδήποτε έχουμε φανταστεί μέσα από το αγαπημένο μας Adobe Photoshop!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 4ο Πακέτο Φώτο Κολάζ το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]