Χτίζοντας το οτιδήποτε!

Σημαιάκι του Κόρνερ | Μάθημα Cinema 4D

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο μάθημα cinema 4d θα σας δείξω έναν υπέροχο τρόπο δημιουργίας της σημαίας του κόρνερ. Έτσι εύκολα και απλά θα δείτε τεχνικές οι οποίες θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε το οτιδήποτε μέσα απο το Maxon Cinema 4D!

Μάθημα Cinema 4D

Σημαιάκι του Κόρνερ

Το σημερινό μάθημα Cinema 4D θα μας δείξει όλες τις τεχνικές δημιουργίας μίας ρεαλιστικής σημαίας κόρνερ! Μετά απο τις μπάλες ποδοσφαίρου, τον χλοοτάπητα και τα δοκάρια, έφτασε η στιγμή των σημαίων στο κόρνερ. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μία άκρως ρεαλιστικό σημαία και θα μπορέσετε να της δώσετε μία ιδιαίτερη κυμματιστή μορφή!

Δείτε το δείγμα απο το σημερινό μάθημα cinema 4D

Δημιουργία Σημαίας Κόρνερ - Μάθημα Cinema 4D

Δημιουργία Σημαίας Κόρνερ - Μάθημα Cinema 4D

Δημιουργία Σημαίας Κόρνερ - Μάθημα Cinema 4D - Επιπλέον εφέ με το onOne Perfect Effects

Δημιουργία Σημαίας Κόρνερ - Μάθημα Cinema 4D - Επιπλέον εφέ με το onOne Perfect Effects

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Στο teachme.gr συνεχίζω δυναμικά να σας δείχνω μοναδικές τεχνικές για τα Ελληνικά δεδομένα! Μέσα απο χιλιάδες μαθήματα θα καταφέρετε να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα και να εκπαιδευτείτε κατάλληλα σε κάθε πρόγραμμα που αγαπάτε! Είτε σαν ερασιτέχνης, είτε σαν επαγγελματίας, το teachme.gr είναι η μοναδική επιλογή για εσάς! Μην χάνετε χρόνο, γίνετε και εσείς σήμερα Premium και κερδίστε απο το πρώτο λεπτό! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]