Πολύπλοκη αλλά Πανεύκολη Δημιουργία!

Πολύπλοκο Λογότυπο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και μία νέα δημιουργική εβδομάδα έφτασε στο teachme.gr! Σήμερα θα σας δείξω τον τρόπο δημιουργίας πολύπλοκων λογοτύπων και με αυτόν τον τρόπο θα σας βοηθήσω να μάθετε καλύτερα το φανταστικό Adobe Illustrator αλλά και τις μυστικές σας δυνατότητες!

Πολύπλοκο Λογότυπο στο Adobe Illustrator

Στο σημερινό μάθημα Illustrator θα μάθουμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα Πολύπλοκο Λογότυπο στο Adobe Illustrator! Θα ξεκινήσουμε με ένα δείγμα από κάποιο stock site και μέσα σε λίγα λεπτά θα καταφέρουμε να το αναδημιουργήσουμε και γιατί όχι να το κάνουμε και καλύτερο! Ένα πρώτης τάξεως μάθημα γραφιστικής το οποίο θα σας βάλει στην λογική δημιουργίας λογοτύπων μέσα από το κορυφαίο πρόγραμμα γραφιστικής δημιουργίας, το Adobe Illustrator!

Δείτε το Πολύπλοκο Λογότυπο στο Adobe Illustrator

Πολύπλοκο Λογότυπο

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Η Δημιουργία στο κορυφαίο ελληνικό site με δημιουργικά μαθήματα δεν σταματά ποτέ! Από το 2009 συνεχίζω να σας εξοπλίζω με φανταστικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό! Ότι και αν σας αρέσει, ότι και αν λατρέυετε να δημιουργείτε, θα το βρείτε εδώ και σε αφθονία! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium και κάντε το χόμπυ σας επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ γιά περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Λογοτύπων το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]