Ποδοσφαιρικό Project!

Μάθημα Photoshop ποδοσφαιρικό.

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Έφτασε η ημέρα που θα δούμε ένα ακόμη μάθημα στο αγαπημένο μας Adobe Photoshop! Σήμερα επίσης επιστρέφει και το Παγκόσμιο Κύπελλο στις οθόνες μας με 2 πολύ δυνατά παιχνίδια. Στο ένα απο αυτά, θα αφιερώσουμε το σημερινό μάς μάθημα! Φυσικά αναφέρομαι στο ματς μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανίας!

Μάθημα Photoshop

Στο σημερινό μάθημα Photoshop θα σας δείξω πόσο εύκολα και απλά θα δημιουργήσουμε ένα σουρεαλιστικό σκηνικό ενός κομμένου κομματιού απο το ποδοσφαιρικό γρασίδι και πως στην συνέχεια θα τοποθετήσουμε τις μπάλες των ομάδων δίπλα-δίπλα. Έτσι για ακόμη μία φορά θα θαυμάσουμε το Adobe Photoshop και τις τεράστιες δυνατότητες του!

Δείτε το δείγμα απο το σημερινό μάθημα Photoshop

Ποδοσφαιρικό κομμάτι | Μάθημα Photoshop

Ποδοσφαιρικό κομμάτι | Μάθημα Photoshop

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζουν ακατάπαυστα και μέσα απο εκείνα, θα καταφέρετε να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας σε απόλυτο βαθμό! Έτσι είτε είστε ένας παθιασμένος ερασιτέχνης, είτε ένα συνειδητοποιημένος επαγγελματίας, μέσα απο τα premium μαθήματα του teachme.gr θα καταφέρετε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Είναι τόσο εύκολο και θα γίνει στην πιο οικονομική τιμή και πάντα αποκλειστικά στα Ελληνικά! Ξεκινήστε σήμερα στο teachme.gr! Κάντε κλικ εδώ.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 4ο Πακέτο Φώτο Κολάζ το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]