3D Χρήση στα Φώτο Κολάζ!

3D photoshop #13

Στο 13o και τελευταίο μέρος του Κύκλου Μαθημάτων στο teachme.gr με θέμα το 3D στο Adobe Photoshop θα σας δείξω για μένα τον πιο σημαντικό λόγο ύπαρξης του 3D στο Photoshop ο οποίος δεν είναι άλλος από την χρήση των 3D αντικειμένων στα Φώτο Κολάζ μας!

Μαθαίνοντας το 3D στο Photoshop

3D photoshop #13

Έχοντας ήδη αποκτήσει πολύ σημαντικές γνώσεις σχετικά με το 3D στο Photoshop και γνωρίζοντας πλέον τους τρόπους δημιουργίας τριδιάστατου κειμένου, 3D αντικειμένων και εκμετάλλευσης γενικότερα της καρδιάς του Photoshop για την 3D δημιουργία, έφτασε η στιγμή στην οποία θα χρησιμοποιήσουμε το 3D σε ένα πολύ βασικό  θέμα το οποίο δεν είναι άλλο από τα "Photo Manipulations".

Ένα γρήγορο δείγμα χρήσης φωτογραφίας και 3 3d αντικειμένων

Ένα γρήγορο δείγμα χρήσης φωτογραφίας και τριών 3d αντικειμένων

Μέσα από τα Φώτο Κολάζ δημιουργιας στο Photoshop έχει χρειαστεί πάντα να βρω συγκεκριμένα αντικείμενα υπό συγκεκριμένη γωνία τα οποία δεν ήταν και τόσο εύκολα ως προς την εύρεση τους σαν απλές google φωτογραφίες. Ωστόσο έχοντας ένα 3D αντικείμενο, μπορούμε να το γυρίσουμε και να το τοποθετήσουμε εμείς εκεί ακριβώς που θέλουμε. Με τον τρόπο αυτό η χρήση του 3D αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα και πρακτικότατα σε καθημερινά.

Εισάγωντας έτοιμα 3D αρχεία

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό όπλο στα χέρια όλων των "φωτοσοπάδων" εκεί έξω σχετικά με το 3D είναι η απευθείας χρήση 3D αντικειμένων (.3ds κυρίως αρχείων) τα οποία έχουν δημιουργηθεί από άλλα 3D προγράμματα. Έτσι δεν χρειάζεται να μάθουμε να δημιουργούμε τριδι΄άστατα αντικείμενα στο Photoshop (κάτι που είναι αντικειμενικά δύσκολο σε σχέση με άλλα 3d προγράμματα) και το μόνο που χρειάζεται είναι απλώς να τα εισάγουμε και να τα εκμεταλλευόμαστε άμεσα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Μαθαίνοντας το 3D στο Photoshop" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]