Δημιουργία Πορτραίτου από Λέξεις

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και σας έχω ένα υπέροχο μάθημα δημιουργίας, το οποίο εκτός απο πολύ εντυπωσιακό είναι και πολύ εύκολο! Έτσι θα σας δείξω για ακόμη μια φορά τον τρόπο δημιουργίας ενός πανέμορφου πορτραίτου, μέσα απο λέξεις!

Στο σημερινό μάθημα για το Adobe Photoshop, θα χρησιμοποιήσω το πορτραίτο του Freddie Mercury, ενός τεράστιου καλλιτέχνη που προσωπικά πέρασα όλη μου την εφηβεία και παραπέρα θα έλεγα, παρέα με την φωνή του! Ο Freddie Mercury ως γνωστόν ήταν ο τραγουδιστής των Queen και άφησε αυτόν τον μάταιο κόσμο στις 24 Νοεμβρίου 1991. Έτσι λόγω της επετείου, η οποία ήταν πριν απο μια εβδομάδα περίπου, είπα να τον τιμήσω στο σημερινό μάθημα για την επεξεργασία φωτογραφίας!

Χρησιμοποιώντας καλλιτεχικές τεχνικές θα πάρουμε ένα πολύπλοκο αποτέλεσμα μέσα σε ελάχιστα λεπτά και πραγματικά θα δημιουργήσουμε ένα εξαίρετικό αποτέλεσμα, το οποίο στην συνέχεια θα το "περάσουμε" μέσα απο την εκπληκτική Perfect Photo Suite 7 όπου και θα γίνει πραγματικά "αγνώριστο"!

Εδώ να αναφέρω πως η Κλήρωση για την onOne Perfect Photo Suite 7 θα πραγματοποιηθεί αύριο, αυτο σημαίνει πως ακόμη και τώρα έχετε περιθώριο να μπείτε στην κλήρωση και γιατί όχι να κερδίσετε αυτό το πολύτιμο εργαλείο, αξίας 700$! Περισσότερα για τον διαγωνισμό θα δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 2ο Πακέτο με Εφέ Κειμένου το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]