Εορταστική Κλήρωση Δώρων 2010

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά φίλοι και φίλες του www.teachme.gr! Του site που εκτός απο μάθηση σας προσφέρει και απίστευτα χρήσιμα δώρα! Η αξία τους, που φυσικά όταν μιλάμε για δώρα έχει λίγη σημασία ξεπερνάει τα 3000€!!!

Απο σήμερα λοιπόν ξεκινάει ο διαγωνισμός-κλήρωση των δώρων που θα δώσει το teachme.gr και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη στις 6 Ιανουαρίου (Την ημέρα των Φώτων) όπου και μετά απο κλήρωση ο κάθε τυχερός θα λάβει το Δώρο του!

Εσείς τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε μέρος; Τέσσερα πολύ Απλά πράγματα,

  1. Να κάνετε share το άρθρο στο facebook ή όποιο social network χρησιμοποιείτε (υπάρχουν τα αντίστοιχα κουμπιά στο κάτω μέρος του άρθρου).
  2. Να κάνετε like το άρθρο έτσι ώστε να βγει στο profile σας στο facebook.
  3. Να γίνετε μέλος στο group του teachme.gr στο facebook κάνοντας κλικ στο παράθυρο στα αριστερά σας.
  4. Να μην ξεχάσετε να γράψετε το nickname σας ή το ονομά σας καθώς και το email σας στην φορμα επικοινωνίας για να μπείτε και επίσημα στην λίστα της κλήρωσης.

Τα δώρα μας λοιπόν είναι:

To μοναδικό plugin της Red Giant, το Trapcode Particular! Απο τα καλύτερα Plug-Ins για το Adobe After Effects, Premiere, Final Cut κλπ

To εξίσου καταπληκτικό Plugin της Red Giant, Trapcode Shine, για να δώσετε στα projects σας την έξτρα λάμψη που τους έλειπε! (Adobe After Effects, Premiere, Final Cut, κλπ)

3 Πακέτα Ελληνικών γραμματοσειρών με την ευγενική χορηγία της Cannibal και του fonts.gr! ( ένα πακέτο για κάθε τυχερό)

Το Φανταστικό Plug-In για το Adobe Photoshop Toon It! απο την εταιρεία Digital Anarchy

http://www.youtube.com/watch?v=QdZAnbuI4p4

Το "Infinity Design Pack" απο την εταιρεία TrendyPacks ! Ένα πλήρες οπλοστάσιο στη διάθεση κάθε γραφίστα! Περισσότερα απο 4000 γραφικά, vectors, photoshop brushes, icons κτλ!

Το καταπληκτικό Plug-In για το Adobe Photoshop, της Digital Films, το EZ Mask

Tο Φανταστικό Plug-In της ΜediaLab με όνομα Site Grinder για το Adobe Photoshop όπου παίρνει ένα Design που έχουμε δημιουργήσει και το κάνει έτοιμη ιστοσελίδα με CSS. (Σύντομα θα υπάρξει μάθημα για το συγκεκριμένο).

Το Μοναδικό Plug-In της Grindiron Software όπου θα κάνει το Adobe After Effects να "πετάει" με όνομα Grindiron Nucle Pro (Σύντομα θα υπάρξει μάθημα για το συγκεκριμένο).

To Grindiron Flow, ένα πρόγραμμα που θα σας σώσει και θα τακτοποιήσει όλα τα project σας. (Σύντομα θα υπάρξει μάθημα για το συγκεκριμένο).

Εορταστική Κλήρωση Δώρων 2010

Δώδεκα μηνιαίες συνδρομές στο teachme.gr

Τέσσερις Τρίμηνες συνδρομές στο teachme.gr

Δύο εξάμηνες συνδρομές στο teachme.gr

1 ετήσια συνδρομή στο teachme.gr

Η κλήρωση θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου 2010 μέσα απο το έγκυρο site "random.org" και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο άρθρο αλλά θα ειδοποιηθούν και με email.

Καλή τύχη και καλές γιορτές!

Με εκτίμηση,

Βαγγέλης Βλασόπουλος
www.teachme.gr