Η αφίσα του Μουντιάλ!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και το μάθημα Γραφιστικής είναι εδώ για όλα τα Premium μέλη! Σήμερα θα αναλύσουμε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό γραφικό το οποίο το είδα να "κυκλοφορεί" στα stock sites και αμέσως το αποθήκευσα στον Η/Υ μου για άμεση δημιουργία μαθήματος! Ένα πολύ όμορφο γραφικό το οποίο φυσικά θα το δημιουργήσουμε με το Adobe Illustrator και θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πρώτον την δύναμη του προγράμματος και δεύτερον την φανταστική δημιουργία μέσα απο απλά σχήματα. Έτσι πανεύκολα και απλά, σε αυτό το μάθημα illustrator, θα κάνουμε την αφίσα του μουντιαλ της Βραζιλίας!

Μάθημα Illustrator

Το σημερινό μάθημα Illustrator αποτελεί ένα δυνατό παράδειγμα για το τι είναι ικανό να δημιουργήσει το κορυφαίο πρόγραμμα Γραφιστικής της Adobe! Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και χωρίς καμία ιδιαίτερη τεχνική, θα καταφέρουμε μέσα απο απλά τρίγωνα να δημιουργήσουμε ένα γραφικό το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το γραφικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας! Το συγκεκριμένο γραφικό μπορείτε να το δημιουργήσετε και να το προσαρμόσετε κατάλληλα στα δικά σας γούστα (και για όσες ομάδες θέλετε) και στην συνέχεια να το μεταπωλήσετε σε κάποιο Stock Site. Βρισκόμαστε στην εποχή του "Μουντιάλ", έτσι κάθε γραφικό σχετικά με αυτό το θέμα "πουλάει" σαν τρελό!

Δείγμα του σημερινού μαθήματος

Δημιουργία Αφίσας του Μουντιάλ - Μάθημα Illustrator

Δημιουργία Αφίσας του Μουντιάλ - Μάθημα Illustrator

Δείγμα για την Εθνική Ελλάδος

Δημιουργία Αφίσας του Μουντιάλ - Μάθημα Illustrator

Δημιουργία Αφίσας του Μουντιάλ - Μάθημα Illustrator

Μην υποτιμάτε τις δυνάμεις σας

Η δημιουργία μπορεί να βγει απο μέσα σας και αυτό μπορεί να γίνει άμεσα και εντυπωσιακά! Το μόνο που χρειάζεται είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας και στην συνέχεια να εκπαιδευτείτε στα κορυφαία προγράμματα δημιουργίας που παρακολουθούμε καθημερινά εδώ στο teachme.gr! Όπως το σημερινό μάθημα Illustrator θα σας μάθει μία φανταστική τεχνική, έτσι και χιλιάδες άλλα μαθήματα θα σας προετοιμάσουν για την επόμενη καριέρα, εκείνη την οποία θα λατρέψετε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium μέλος και μαγέψτε άμεσα με τις δημιουργίες σας! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Αφισών το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]