Δημιουργία Γραφικών στο Adobe Illustrator

Δημιουργία Φρέσκου & Γυαλιστερού Λογοτύπου στο Adobe Illustrator

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr!  Το Adobe Illustrator αποτελεί το κορυφαίο εργαλείο δημιουργίας Vector Γραφικών και σήμερα θα δούμε ένα ακόμη πολύ όμορφο μάθημα δημιουργίας γραφικών στο teachme.gr! Έτσι για άλλη μία φορά θα θαυμάσουμε το πανίσχυρο Adobe Illustrator!

Υπέροχο μάθημα Adobe Illustrator δημιουργίας εικονιδίου ή λογοτύπου!

Δημιουργία Φρέσκου & Γυαλιστερού Λογοτύπου στο Adobe Illustrator

Θα ξεκινήσουμε απο "λευκό" καμβά και θα ολοκληρώσουμε επιτυχώς την δημιουργία ενός πολύ εντυπωσιακού εικονιδίου. Ένα γραφικό το οποίο μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε σαν εικονίδιο, αλλά ακόμη και σαν λογότυπο! Οπότε 2 σε 1 δημιουργίες για άλλη μία φορά εδώ στο teachme.gr!!!

Το τελικό αποτέλεσμα

Μάθημα Adobe Illustrator

Χίλια και πλέον Μαθήματα στα Ελληνικά

Το teachme.gr καθημερινά διευρύνει τον αριθμό των μαθημάτων του, έτσι όλα τα Premium Μέλη απολαμβάνουν και εκπαιδεύονται μέσα απο απο χίλια και πλέον μαθήματα! Είναι στο χέρι σας να κάνετε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε, το μόνο που χρειάζεται είναι να ξεκινήσετε σήμερα σαν Premium μέλος!!!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Λογοτύπων το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]