Το φανταστικό Adobe Photoshop

Γρήγορο και δυνατό Φώτο Ρετούς

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και όπως κάθε εβδομάδα, έχουμε μάθημα σχετικό με την φωτογραφία ή την επεξεργασία της! Στο σημερινό μάθημα θα σας παρουσιάσω μία φανταστική τεχνική στο Adobe Photoshop η οποία θα μας επιτρέψει να κάνουμε εντυπωσιακές διορθώσεις στα πορτραίτα μας χωρίς κανένα κόπο!Με εύκολα βήματα και απλές ρυθμίσεις, θα μπορέσουμε να "απογειώσουμε" ένα καταδικασμένο πορτραίτο!

Γρήγορο και δυνατό φώτο ρετούς μέσα από το Photoshop

Σήμερα στο μάθημα Photoshop θα ανακαλύψουμε μία ακόμη τεχνική για ρετους προσώπου, η οποία ενδεχομένως να γίνει και αγαπημένη μας! Μέσα απο απλά βήματα και με μία νέα φιλοσοφία, θα καταφέρουμε άμεσα και γρήγορα να μειώσουμε τα προβληματικά σημεία ενός προσώπου και με τον τρόο αυτό να το κάνουμε να λάμψει και πάλι! Μία πανίσχυρη τεχνική η οποία δεν χρησιμοποιείται μόνο για προβληματικά πρόσωπα όσον αφορά την υγεία του δέρματος, αλλά και για μία ομαλή "σμίλευση" του προσώπου!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 3ο Πακέτο Ψηφιακού Ρετούς το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]