Δημιουργία Αφίσας στο Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι και χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους!!! Το σημερινό μάθημα για το Adobe Photoshop έχει φυσικά "άρωμα" Αγίου Βαλεντίνου, αφού σήμερα θα δημιουργήσουμε μία αφίσα η οποία θα έχει σαν θέμη την δική σας ιστορία Αγάπης! Ένα μάθημα photoshop το οποίο σίγουρα θα εκτιμήσει η αγαπημένη ή ο αγαπημένος σας αλλά και οι πελάτες σας, τους οποίου θα εντυπωσιάσετε και με τις φωτογραφίες σας, αλλά και με τις γραφιστικές σας ικανότητες!

Αφίσα Αγίου Βαλεντίνου

Η αφίσα του Αγίου Βαλεντίνου, μπορεί να είναι η αρχή της δική σας θεματικής αφίσας με θέμα το οποίο εσείς θα επιλέξετε! Μέσα απο το σημερινό μάθημα Adobe Photoshop, θα σας δείξω πολλά και διάφορα κόλπα δημιουργίας, επεξεργασίας και χρωματικής αποκατάστασης με στόχο πάντα ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα, καθώς για να γίνει σωστά ένα Φώτο Κολάζ ή Photo Manipulation, θα πρέπει το δέσιμο των φωτογραφιών να είναι σωστό! Ειδικά λοιπόν για την αφίσα του Αγίου Βαλεντίνου, τα πράγματα πρέπει να είναι άρτια!

Το τελικό αποτέλεσμα

Αφίσα Αγίου Βαλεντίνου - μάθημα adobe photoshop

Αφίσα Αγίου Βαλεντίνου - μάθημα adobe photoshop

Μοναδικές Δημιουργίες

Στο teachme.gr δεν σταματώ να σας δείχνω νέα κόλπα και τεχνικές, με στόχο πάντα την δημιουργική σας αναβάθμιση. Το σημερινό μάθημα δημιουργίας κινηματογραφικής αφίσας Αγίου Βαλεντίνου, σίγουρα θα σας δώσει πολλά δημιουργικά εφόδια, για να δημιουργήσετε τις δικές αφίσες για τους δικούς πελάτες! Φανταστείτε τι μπορέιτε να πετύχετε μέσα απο 1200 και πλέον μαθήματα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα και γίνετε και εσείς Premium μέλος! Πείτε αντίτο στην άγνοια και ξεκινήστε σήμερα τις δικές σας, επαγγελματικές δημιουργίες! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 5ο Πακέτο Φώτο Κολάζ το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]